Színvonalas, jó minõségû fotókat szeretne kutyájáról?

Honlapjára szeretne stílusos képeket?

Igényesen szeretné megörökíteni kutyáját vagy kiskutyáit?


Egy "ütõs" képre van szüksége, mellyel eredményesebben tudja hirdetni kennelét?

Egységes képeket szeretne az összes kutyájáról (akár együtt, akár egyesével)?


Mi megvalósítjuk elképzeléseit!
Igényes kellékek, amerikai hátterek, kreatív ötletek és rengeteg kiegészítõ áll rendelkezésünkre, hogy kuyájáról valóban színvonalas kép készülhessen!
A fotózás az Ön otthonában, a kiállítás helyszínén felállított fotósarokban, vagy stúdiónkban történik, elõre egyeztetett idõpontban. Elérhetõségünket itt találja.
Mûtermi (vagy az Ön otthonában valamint egyéb külsõ helyszínen történõ) fotózás esetén rengeteg kép készül a kutyáról, különbözõ beállításokkal, különbözõ hátterekkel, kiegészítõkkel, illetve több kutyus esetén csoportképek is készülnek. Ebbõl a sok képbõl Ön kiválasztja a legjobb képeket, melyeket retusálva adunk át Önnek.

Egy átlagos fotózás ára 15 ezer forint, mely 30 db válogatott, retusált fotót tartalmaz CD-n, amelyet Ön választott ki a több száz elkészült fotóból, de amennyiben több fotóra lenne szüksége, természetesen bármennyit választhat az elkészült képekbõl. Ha papírképekre is szüksége van, ezek elkészítésében is segítünk.

Természetesen az igényeknek megfelelõen mindenkinek tudunk személyre szabott árat biztosítani, több kutya, vagy kölykök, egész almok, esetleg egész tenyészetek fotózása esetén sem kell csillagászati árral kalkulálni, mindenkinek tudunk a számára megfelelõ árajánlatot adni. Keressen meg bennünket telefonon vagy emailben, mondja el elképzelését, hogy személyre szabott, kedvezményes árat biztosíthassunk Önnek. Elérhetõségünket itt találja.

Ha a kutya csak "közepes" minõségû, akkor azért érdemes körülmények között lefotóztatni, hogy elõnyös képek készüljenek róla. Ha pedig fajtájának kiemelkedõ egyede, akkor pedig azért, hogy a szuper minõségét megfelelõen tükrözze a fotó.
Minden kutyának vannak elõnyös küllemi tulajdonságai, és a fotózás során mindig igyekszünk elrejteni az esetleges hibákat, és az elõnyös tulajdonságokra helyezni a hangsúlyt. Minden kutyáról lehet szuper képet készíteni, csak türelemre és odafigyelésre, hozzáértésre van szükség.

Fotóink bejárták a világot, megjelentek különbözõ magazinokban, könyvekben, internetes oldalakon, évkönyvekben, és mindenhol hatalmas sikert arattak.

A tenyésztõk és kutyatulajdonosok, akik nálunk fotóztatják kutyáikat, mindig elégedetten számolnak be mindarról a sikerrõl és elismerésrõl, amit magyar és külföldi barátaik, kutyás partnereik körében arattak a képekkel. Szerintük igenis számít, hogy milyen képet küld el egy tenyésztõ a kutyáiról, eladó kölykeirõl, illetve milyen képeket tesz fel a honlapjára, hiszen egy jó minõségû, gondosan elõkészített, profi körülmények között született fotó mindig sokkal jobb benyomást kelt, igényesebbnek hat, mint egy házilag elkészített kép, és azt is elárulja kutya tulajdonosáról, hogy igényes a tenyésztõi munkájára, hiszen igenis érdekli, hogy a kutyáját milyen körülmények között mutatja meg a nagyvilágnak. Az igényességet, a minõséget és a profizmust pedig a világon mindenhol nagyra értékelik.
Kérjük tekintse meg stúdiófotóinkat (mûtermi képek), melyek között vannak olyan sorozatok is, amelyeket háznál készítettünk, illetve kültéri fotóinkat és kiállítási fotóinkat is.